Palesztinbarát nő támadt rá Alec Baldwinra, a színésznél elszakadt a cérna (VIDEÓ)

2024. április 23. 17:03

A nő folyamatosan azt kérdezgette, hogy „miért lőtte le azt a hölgyet”, utalva Baldwin forgatási balesetére.

2024. április 23. 17:03

Nyitókép: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber

Egy palesztinbarát nő rátámadt Alec Baldwinra egy kávézóban. Azt követelte a színésztől, hogy kiáltsa azt, hogy 

Szabad Palesztinát!”

Valamint azt is kérdezgette tőle, hogy „miért ölte meg azt a hölgyet”, utalva a színész forgatási balesetére

Ezt is ajánljuk a témában

A felvételen az látható, hogy Baldwin egy darabig tűrte az inzultálást, majd kisétált a vendéglátóhelyről, miközben tett pár megjegyzést a magából már-már kikelt nőnek. A kávézó személyzetének pedig megjegyezte, hogy érdemes lenne rendőrt hívni.

A színésznél végül elszakadt a cérna, és kiverte a telefont a nő kezéből. A felvétel itt megszakadt.

A videót alább tekintheti meg:

Mint ismert, Alec Baldwin neve az utóbbi időben annak apropóján került elő, hogy 2022 októberében az új-mexikói Santa Fében, a Rust című film forgatása közben lelőtte a vezető operatőrt, a 42 éves Hutchinst és megsebesítette Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan módon éleslőszer volt.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­A­­ ­­­d­ö­­g­­­ö­s­­ ­­­l­­­á­n­y­­o­­­k­­­ ­v­­á­­r­­­n­­­a­k­ ­­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
august
2024. április 23. 20:45
A Baldwin-eset megosztja az embereket, pártállástól függetlenül. ---- :) Ma nincs olyan dolog, történés a világon, ami nem osztja meg az embereket. Képzeljed el a Rambót, ma tömeggyilkossággal vádolnák, ha a kellékes éles lőszert adott volna a felvételhez. Az is megosztja ma a világot, hogy vajon fiú, vagy-e vagy lány, vagy csak egy okostojás 0/24 órában.
ittésmost
2024. április 23. 19:18
szegény ürge elég sokáig uralkodik magán, mielőtt a rémes pióca ellen fellép
2024. április 23. 19:07 Szerkesztve
Simán lehet akár még gyilkos is. https://mandiner.hu/kulfold/2023/4/ugyvedei-szerint-ejtik-a-vadat-alec-baldwin-ellen Patika 2024. április 23. 17:43 • Szerkesztve Azért van ám itt egy kis probléma. Jelesül a két ember és talán két golyó, meg két lövés miatt. Ha ennyi már igaz, akkor az első lövés után már látnia és tudnia kellett és lehetett látnia, hogy a fegyvere éles. Az első áldozatról nem fordulhatott volna csak úgy a második felé. USA-ban akár ő is kicserélhette élesre a lőszereket, ha esetleg volt elszámolni valója a sértettekkel. Szóval én ezeket az eshetőségeket is körüljártam volna a vád helyében. (Alec ide vagy oda, azt is megnéztem volna, hogy másik esetben vajon ki akarhatott esetleg kicseszni ővele::)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!