Az Európai Unió szakértői megfejtették, mi történt Brüsszelben

2024. április 17. 10:02

Az Euractiv szerint a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciája és a magyarországi CPAC azt bizonyítja, hogy felemelkedőben van a jobboldal Európában.

2024. április 17. 10:02
null

Nyitókép: AFP/Simon Wohlfahrt

Euroszkeptikus vezetők azon dolgoznak, hogy Európa-szerte különböző eseményeket szervezzenek a szuverenitás és Brüsszel-ellenesség jegyében – állítja az Euractiv, a címlapsztoriját Orbán Viktor és Donald Trump közös képével illusztrálva.

Az Európai Unió ügyeinek szakértőjeként ismert portál egyébként másik cikkében finoman fogalmazva is átértelmezte a Nemzeti Konzervatívizmus Konferencián (NatCon) történteket, hiszen azt írta, a szervezők problémába ütköztek, mert az eredeti helyszín tulajdonosa visszalépett a rendezéstől – azt viszont nem tette hozzá, milyen módszerekkel gyakorolt rá nyomást ennek érdekében a radikális antifa mozgalommal szövetségbe lépő baloldali városvezetés.

Az Euractiv szerint

a NatConhoz hasonló, ellentmondásos rendezvényeket szerveznek a jobboldaliak, ami az európai felemelkedésüket mutatja.

A cikk példaként említi a magyarországi CPAC-et is.

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­á­r­n­­­a­­­k­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Patika
2024. április 17. 18:22
Jogtiprás---mondom én és nem utólag szagértem. (a lyukat a szitán meghagyom a kései felfedezőknek)
Dixtroy
2024. április 17. 15:16
"Az Euractiv szerint a Nemzeti Konzervatívizmus Konferenciája és a magyarországi CPAC azt bizonyítja, hogy felemelkedőben van a jobboldal Európában." Az utolsó cserkésszel azt mondanám: hagyjuk, ezek géniuszok.
csapláros
2024. április 17. 14:53
Tommaso 2024. április 17. 12:23 "Elnyomás vagy szabadság jellemzi azt az Orbanisztánt," ... Orbanisztán nevű ország NINCS A TÉRKÉPEN. Innentől a bomlott agyaddal akár orvoshoz is mehetnél. Köp egyet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!