Álhírbotrányhoz kötötték Sorost a németek

2024. április 02. 21:03

A Correctiv nevű baloldali feljelentő platform szövegeinek ellenőrizetlen átvétele nagyon sokba kerülhet a médiának.

2024. április 02. 21:03
Closing Day Of The World Economic Forum (WEF) 2024

Nyitókép: Stefan Wermuth/Bloomberg

 

Január 10-én a Soros György és a német „jelzőlámpa-koalíció” kormány által társfinanszírozott Correctiv platform gonosz, baloldali szélsőséges támadást intézett az AfD ellen. 

Egy ártalmatlan találkozót átértelmeztek „titkos találkozónak”, „titkos tervvel”, és olyan dolgokat adtak a résztvevők szájába, amelyek soha nem hangzottak el.

írta meg a Report24.  Ezután a Correctiv visszavonulót fújt, mert az anyagot lehozó T-Online médiát bíróság elé állították, akiknek most büntetőüggyel kell számolniuk. Ezt a leckét általában meg kell tanulni az esetből, és 

soha nem szabad átvenni semmilyen nyilatkozatot az Antifa és cimboráik soraiból. A T-Online által a Correctivre hivatkozva terjesztett kijelentések nem tényszerű kijelentéseken alapultak, hanem fiktívek.

 A Correctiv-et a globalisták azért alapították, hogy olyan cenzúraprogramokat támogassanak, amelyeket a német kormány nem tehet az alkotmány értelmében. A tények félrevezetése és elferdítése a platform alaptevékenységének részét képezik.

David Schraven, aki korábban a baloldali radikalizmus titkos központi szervének, a TAZ-nak dolgozott, sokáig az ügyvezető igazgató. A múltban Schraven gyakran hívta fel magára a figyelmet baloldali beállítottságával a baloldali szélsőséges kijelentésekre. Az általa is alapított németellenes Ruhrbarone platform például a második világháború drezdai civil bombaáldozatait gúnyolta ki.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezért fontos, hogy március 29-én Ulrich Vosgerau ügyvéd beszámolhatott a T-Online elleni jogi sikerről. Bebizonyosodott, hogy a T-Online médium és annak szerkesztője 2024. január 14-e óta hamis állításokat terjesztett a potsdami találkozóval kapcsolatban. Kijelentette, hogy az az állítás, hogy a német állampolgárok kiutasítását valamiképpen tervezték vagy gondolták Potsdamban: hamis és fiktív. Innen is látszik, hogy nagy hiba megbízni a Correctiv bármilyen kijelentésében. 

Egyetlen ép elméjű szerkesztő sem terjeszthet a jövőben az „információkat”, amelyek a Correctivtől származnak.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­ö­s­ ­­­l­­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­v­­­á­­­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­­𝗡
II.baljoska61
2024. április 03. 05:05
Nos, a Megafos napi szinten terjeszti az álhíreket...
2024. április 03. 04:54 Szerkesztve
Na, ébredeznek a németek, de ez már késő, a német Titanic már léket kapott 2015-ben! A Soros-terv kivitelezésénél, és ez tetszik, nem tetszik Merkelhez kapcsolódik. Megcsinálta a baloldali globalistáknak. Nem tudom elképzelni sem, hogy mivel rakták sarokba, de valószínűleg nem véletlenül törtek rá a remegési rohamok a vége felé. A neokommunista fészkeket FEL KELL SZÁMOLNI! BELEÉRTVE DAVOST IS. A MARX-SZOBROKAT IDEJE KITAKARÍTANI EURÓPÁBÓL!
EX_Terminator
2024. április 02. 23:43
Skizoid húgyagyú barom!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!