A további eszkalációt el kell kerülni, ez izraeli érdek

2024. április 16. 06:18

Több vesztenivalója mindig annak van, aki számára a status quo kedvező.

2024. április 16. 06:18
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Nyitókép: MTI/EPA/Mohamed Szaber

„Irán NEM akar közvetlen háborút – de attól még összejöhet. Izrael helyében én a következőt venném figyelembe: több vesztenivalója mindig annak van, aki számára a status quo kedvező.

Izrael egy gazdag, modern állam, európai életszínvonallal. Ha nagy háború lenne, nagyobb lenne a veszteség még győzelem esetén is, mint a sokkal rosszabbul élő libanoniaknak. Igazán sokat az veszíthet, akinek sok van...A további eszkalációt el kell kerülni – ez izraeli érdek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­g­­ö­­­s­­ ­­­l­­­á­­­n­y­­­o­­­k­ ­­v­­á­r­­n­­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 16. 16:15
IRÁN több, mint fél éven át A DAMASZKUSZI KÖVETSÉGÉRŐL irányitotta, koordinálta az izraeli állampolgárokat állatias kegyetlenséggel lemészároló, Izraelt folyamatosan rakétákkal támadó, Teherán által pénzelt, kiképzett és felfegyverzett iszlamista terroristákat. Kész csoda, hogy Izrael ilyen sokáig válasz nélkül hagyta ezt a kétségtelen agressziót.
Tommaso
2024. április 16. 13:49
Minden háború, amelyet a modern Izrael állam valaha is vívott eddig, védelmi háború volt. Az arabok támadtak 1948-ban, 1967-ben, 1973-ban, 1982-ben és tavaly ősszel is.
Tommaso
2024. április 16. 13:48
------------------------------------------------------------------------------------ Izrael békében szeretne élni, mind Iránnal, mind az arabokkal, de sajnos az agresszor / terrorista oldalon erre nincs fogadókészség. Ők inkább 10-15 évenként kirobbantanak egy háborút, nehogy béke legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!