Ez eddig Zelenszkij legnagyobb PR veresége

2024. február 09. 05:59

Zaluzsnij hősként, nagy vereség nélkül távozik, Zelenszkij meg kicsinyesnek tűnik.

2024. február 09. 05:59
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Szirszkij lett a befutó, és ami a reakciót illeti, az nagyon negatív Ukrajnában és a szakértői közösségben is. Ettől még lehet hogy Szirszkij jól levezényli a már egyértelműen szükséges visszavonulásokat, de rajta fognak ragadni a kudarcok. Ez eddig Zelenszkij legnagyobb PR veresége. A háborút nem a jó PR dönti el. A belpolitikában viszont alap. Zaluzsnij hősként, nagy vereség nélkül távozik, Zelenszkij meg kicsinyesnek tűnik. Hogy mi az igazság nem tudom, de hogy ez a látszat, az biztos.”

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. február 09. 06:22
Demkó, te hol élsz bazd+? Egész Ukrajna egy kurvanagy katasztrófa volt már a háború kezdete óta, mióta havi huszezresével daráltatják le az ukránokat. Annyira kellett a NATO tagság, csak mire? Nem jobb lett volna megegyezni az orosz feltételekről már az elején?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!