Hoppá: amerikai páncélost zsákmányolt a Wagner-csoport! (FOTÓ)

2023. április 01. 20:55

Egyes feltételezések szerint a páncélozott szállító harcjármű közvetlenül az USA nemzeti gárdájának raktárából származik.

2023. április 01. 20:55
null

Több olyan felvétel terjedt el a közösségi médiában, ami arra enged következtetni, hogy a Wagner-csoport zsákmányként szert tett egy amerikai M113-as páncélozott szállító harcjárműre Bahmut térségében.

A képek és a videók tanúsága szerint 

A zenészek magyarázata az, hogy a Wagner-csoport gyakran csak így hivatkozik saját magára.

A Portfolio szerint az az M113-as valószínűleg nem csupán amerikai gyártmányú, de közvetlenül az Egyesült Államok nemzeti gárdájának raktárából származik – erre enged legalábbis következtetni a jármű álcafestése – írta a lap.

A zsákmányról készült egyik fotót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Twitter-fotó

***

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2023. április 02. 13:00
A páncélos kifejezés a magyar nyelvben harckocsit, tankot jelent. Ez egy páncélozott csapatszállító.
Toportyán zsóti
2023. április 02. 11:51
Szép példája annak hogy a mandi kinek a hátsójába van fúródva.... Szánalmas, mint az orosz hadsereg, vagy a magyar sufnituning királ kormányzati teljesítménye.
Igazszó
2023. április 02. 11:47
Bekaphatod a zsidó faszzongorista metélt pöcsét toportyán!
kecsketenyeszto
2023. április 02. 09:16
Hoppá! A mandiner firkászai segghülyék! Mi ebben a hír? Hogy Amerikai? Nem meglepő, még Japán is támogatja Ukrajnát. Hogy páncélos? Az nemigen, ez csak egy szállító jármű, még lőni sem érdemes vele. Hogy milyen áron zsákmányolták? Az már lehet! Vicces lenne ha ráment 3 tank és 50 ruszki élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!