A Rzeczpospolita arról panaszkodott, hogy Orbán csak utalt arra, hogy csatlakoznánk az eurózónához

2023. január 03. 10:22

Az eurózónába való belépés sokaknak csak álom? – tették fel a kérdést.

2023. január 03. 10:22
null

A Rzeczpospolita egy hosszú elemzéssel jelentkezett az eurózóna jövőjéről. Az elemzés fő kérdése az volt, hogy Bulgária bejut-e az euróövezetbe. Mint írták, nincsen garancia arra, hogy a bolgárok terve megvalósul. A cikk hazánkat érintő részében a lengyel lap kifejtette, hogy Bugárián kívül csak hat uniós tagállam van az euróövezeten kívül. Megemlítették, hogy

Mint írták, Magyarország kormánya nem tűzte ki a közös valuta bevezetésének céldátumát. Orbán Viktor magyar miniszterelnök csak célozgatott arra, hogy a jövőben lehetséges az euróövezethez való csatlakozás. »Ezt minden józan embernek figyelembe kell vennie« – mondta októberben.”

Nyitókép: Pixabay

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B I L
2023. január 03. 17:43
Az édesanyátok büdös picsáját az csatlakozzon .
hátakkor
2023. január 03. 16:17
Az euro adósság zónához már csatlakoztunk..
Robert69
2023. január 03. 13:36
A függetlenség végleges feladása és a teljes gazdasági kiszolgáltatottság az Euro zónához való csatlakozással veszi kezdetét.
SzkeptiKUSS
2023. január 03. 13:22
A közös valutát "szegényen" nem szabad bevezetni. Az átlag nem lesz tőle gazdagabb és a biztonsága sem növekszik. Válságban pedig a mozgástér beszűkül és nagyon nehéz a kilábalás. A mai euróövezetben is Németország az igazi nyertes és az ásványkincsekben is gazdag skandinávok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!