A brit alsóház elnöke szerint Ukrajnában holokauszt zajlik

2022. december 02. 13:58

Sir Lindsay Hoyle leszögezte, hogy Oroszország nem győzhet ebben a háborúban és egyúttal megdicsérte Volodimir Zelenszkij feleségének bátorságát.

2022. december 02. 13:58
null

Sir Lindsay Hoyle is beszédet tartott a héten, mielőtt a brit parlamentet meglátogatta Olena Zelenszka, ukrán first lady. Hoyle úgy fogalmazott, Ukrajnában „újra megtörténik a holokauszt” Putyin háborújával. Az alsóház elnöke szerint könnyű azoknak, akik békében élnek és nem akar arra gondolni, min mehetnek keresztül az ukránok.

– mondta Hoyle, aki szerint a háború igenis mindenkit érint és nem szabad úgy tekinteni rá, hogy a jelenlegi helyzet egy távoli országban zajlik.

Az alsóházi elnök biztosította az ukrán first ladyt, hogy a brit kormány továbbra is Ukrajna egyik legnagyobb támogatója és nem hagyhatják, hogy az oroszok győzzenek a háborúban. 

Nyitókép: JESSICA TAYLOR / UK PARLIAMENT / AFP

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2022. december 04. 17:59
Ez a megszólalás tipikus példája a holokauszt relativizálásnak, amit a zsidóság a nem zsidók (gojok) egyik fő bűnének tekint, szerintem helyesen. Az ukrán ügyet a holokauszttal összehasonlítani a két szemben álló félre nézve is egyformán elítélendő.
Dezsőke
2022. december 03. 10:59
békét
Haus Fiegl
2022. december 02. 20:15
Korcs, ven hulye.....
kitiltott
2022. december 02. 19:10
Ezt nem úgy hívják hogy holocaust relativizálás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!