Brit külügyminiszter: Nagyon óvatosnak kell lennünk, ha Putyin „béketárgyalásokat” ajánl

2022. december 03. 10:52

James Cleverly szerint Putyinnak hátsó szándéka lehet a tárgyalásokkal.

2022. december 03. 10:52
null

A Telegraphnak nyilatkozott James Cleverly brit külügyminiszter, aki úgy véli: a béketárgyalásokat arra használhatja Putyin, hogy a leplük alatt felkészítse az orosz hadsereget, és újabb támadást intézzen. 

– fogalmazott. 

Cleverly szerint a tűzszünet elegendő időt adhat Putyinnak arra, hogy további katonákat képezzen ki, és több lőszert gyártson. „És akkor ugyanez fog megtörténni, amit most is látunk, csak hat, tizenkét, vagy tizennyolc hónap múlva” – értékelt.

Nyitókép: Mikhail Metzel / SPUTNIK / AFP

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2022. december 03. 13:17
mocsak ,nocsak, hát beismeritek h nem Ukrajna és Oroszország lenne a két tárgyaló fél?? :-D :-(
Kivűlálló
2022. december 03. 12:43
"Cleverly szerint a tűzszünet elegendő időt adhat Putyinnak arra, hogy további katonákat képezzen ki, és több lőszert gyártson. „És akkor ugyanez fog megtörténni, amit most is látunk, csak hat, tizenkét, vagy tizennyolc hónap múlva” – értékelt." Na, én pontosan ugyanezt látom, amikor az USA ajánl tárgyalásokat! Csak ott nem magát akarja felkészíteni, hanem Ukrajnát felfegyverezni!
tgely
2022. december 03. 12:32
Erre van egy egyszerű békés orosz megoldás: a gőzfürdőben ne hajlongjatok a kicsusszant szappan után. Love is love. Peace is peace.
Namond
2022. december 03. 12:28
Mi a fene! James Cleverly brit külügyminiszter beismerte, hogy hadüzenet nélkül oroszok elleni háborúzó fél? Nem kellene Okoskának, óvatosabbnak lenni a szavak veszélyes fegyverével? Egy brit tudós lett külügyminiszter az É-Áramlat elleni terror támadás után? Ez hülye, vagy nagyon hülye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!