Amerikai nagykövet: A látszatnépszavazás és a mozgósítás a gyengeség, az orosz kudarc jele

2022. szeptember 21. 08:57

Az Egyesült Államok soha nem fogja elismerni Oroszország igényét az állítólagosan elcsatolt ukrán területekre – fogalmazott az USA ukrajnai nagykövet.

2022. szeptember 21. 08:57
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Putyin elrendelte a részleges mozgósítást Oroszországban.

Az Egyesült Államok ukrajnai nagykövete már reagált is az orosz elnök ma reggeli bejelentésére. Bridget Brink úgy fogalmazott:

A látszat-népszavazás és a mozgósítás a gyengeség, az orosz kudarc jele. 

Az Egyesült Államok soha nem fogja elismerni Oroszország igényét az állítólagosan elcsatolt ukrán területekre, és továbbra is Ukrajna mellett fogunk állni, ameddig csak szükséges” – véli az ukrajnai nagykövet.

Nyitókép: Fotó az amerikai M777-es működéséről. Fotó: JUNG YEON-JE / AFP

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. szeptember 21. 14:05
Ha szavaztak, akkor ÉRVÉNYES. Kuss USA.
nyugalom
2022. szeptember 21. 13:54
No es mit jelent fegyvereket követelni, fenyegetni, zsarolni? Csak nem az erő demonstralasat? Ugy kezdődött, hogy visszaütött, ugyebar! Z meg a kise bsegek, tessek marctajekozodni vagy nem elhallgatni az igazsagot! Ehhez eleg megkerdezni az ott elő magyarokat!
OobOdoO
2022. szeptember 21. 12:39
A tüzérségi csapás következtében kicsavart testű hullák meg haldoklók, amiről felvételeket ha valaki akar elég könnyen és napi szinten találhat, az meg a sikeré b+.
DrPepper
2022. szeptember 21. 12:25
Mégis mit látnának az erő jelének? Ha szőnyegbombáznák Kijevet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!