Vettel Varga Juditról: „Az ő szemében nem emberek vagyunk, hanem csak autóversenyzők”

2022. július 29. 13:15

A magyar kormányt kritizálta a visszavonuló autóversenyző.

2022. július 29. 13:15
null

Egy évvel ezelőtt Sebastian Vettel F1-es pilóta szivárványos cipőben érkezett a magyar nagydíjra, hogy az akkor elfogadot,t homofóbnak bélyegzett gyermekvédelmi törvény ellen tiltakozzon. Vettel mellett Lewis Hamilton is üzenetben állt ki a magyar LMBTQ-közösség mellett.

Erre válaszul Varga Judit igazságügy miniszter a Facebookon írta azt, hogy „a cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA–1-es pilóta pedig az autóversenyzésnél”.

A Motorsport.com magyar kiadásának munkatársa a Hungaroring előtt kérdezte Vettelt az esetről. „Nyilvánvalóan ezt egy olyan ember mondja, aki parancsolgat másoknak és megmondja, hogy mit csináljanak az emberek. Ezért nem meglepő, hogy az ő szemében nem emberek vagyunk, hanem csak autóversenyzők” – vélekedik Vettel.

Szóval ő azt gondolja, hogy csak versenyeznünk kellene, ahogy a rendőröktől is valószínűleg azt várja, hogy azokat tartóztassák le, akik szerinte letartóztatást érdemelnek… nem tudom”

– nyilatkozta a pilóta.

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / AFP

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 01. 11:20
Egy Sebastian Vettel nevű LMBTQ-náci, semmi máshoz nem értő sofőrt hallottak, Kedves Nézőink! A reklám után visszajövünk. :-D Barom Vettel! Renew Europe = Retard Europe
Muki46
2022. július 30. 22:45
Az én szememben kártevő vagy, aki folyamatosan mérgezi a környezetet.
DonCiccio
2022. július 30. 14:35
Sofőr vagy te igazából
fatman
2022. július 30. 13:58
Tessék! Instant karma: nekecsapta a kocsit a gumifalnak... Tavaly is ez volt, pofázot, mwg parádézott a szívárványos kis cipellőjében, oszt kiesett hamar...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!