Brit védelmi miniszter: A Krímből is ki kell vonulni az oroszoknak

2022. április 26. 06:24

Ben Wallace szerint nem elég, ha megvédik Ukrajnát.

2022. április 26. 06:24
null

„Ahhoz,

− közölte Ben Wallace brit védelmi miniszter hétfőn a Telegraph szerint. A politikusnak a parlamentben tették fel a kérdést: „Mire mondhatnánk azt, hogy sikert értünk el? Elég, ha megvédjük Ukrajnát attól, hogy ne veszítsen, vagy biztosnak kell lennünk abban, hogy megnyerik a háborút? Mi a stratégiánk?”  

Ben Wallace úgy válaszolt, hogy személy szerint nem csak azt akarja, hogy Putyin visszavonja a csapatait addig a vonalig, ahol azok szeptemberben állomásoztak. „A Krímet is törvénytelenül szállta meg, Donyecket is. Eleget kell tennie a nemzetközi jognak, és hosszú távon elhagynia Ukrajnát” − tette hozzá.

Fotó: MTI/AP/Reuters pool/Anton Vaganov (illusztráció)

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kivancsijani
2022. április 27. 21:12
El is kezdtek csomagolni....
savrena
2022. április 26. 15:22
"Sinn Féin: Napirendre kell venni az ír sziget egyesítéséről szóló népszavazást" Nagy-Britanniának meg az ír szigetről.
Volo
2022. április 26. 14:29
Hogyne bazd meg, meg Szibériából is, az Uraltól is, meg ha lehet akkot Moszkvából is vonuljanak ki az oroszok. Esetleg a kamcsatkai félsziget... na oda vonuljanak. Eszednél vagy világuraló angolok, dicstelen, semmire való, amcsik seggéből kukucskáló, leszármazottja?
csak ésszel
2022. április 26. 11:22
Előbb bombázzák szarrá Londont, minthogy kivonulnának a Krímből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!