New York új polgármestere bitcoinban kérné a fizetését

2021. november 05. 10:31

Eric Adams azt szeretné, hogy New York „a kriptovaluta-ipar központja” legyen.

2021. november 05. 10:31
null

Eric Adams volt rendőrkapitányt a héten választották meg, januárban veszi át Bill de Blasio hivatalát. Első bejelentése gyakorlatilag az volt, hogy szeretné, ha első három havi fizetését bitcoinban kapná meg. Úgy fogalmazott, ezzel többek közt azt a szándékát szeretné erősíteni, hogy New York „a kriptovaluta-ipar központja” legyen – számolt be a BBC cikkére hivatkozva a 444.hu.

A portál szerint Adams ezzel a bejelentésével mindenképpen felül szeretné múlni Miami polgármesterét, Francis Suarezt, aki szintén egy Twitter-posztban jelezte, hogy ha megválasztják, szeretné első havi fizetését bitcoinban kérni.

Eric Adamset kedden választották New York következő polgármesterévé, a város történetében ő lesz a második fekete polgármester. 

 Nyitókép: ANGELA WEISS/AFP

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. november 07. 18:13
Buttha niggger,mondta volt 1 zsidó haverom. A svéd Kréta letépi a körmeit,ez a batrom nigró ,meg tovább rombolná a környezetet,meg az életet. sic.
Tapeino
2021. november 07. 17:29
Ilyen drága lett a gyapot????
Gèbi
2021. november 07. 11:37
Vajon kik választhattak ott egy niggert polgármesternek?
rollotomasi
2021. november 05. 15:27
Kriptovaluta=hazárdjáték. A pénzrablás új szintje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!