Castro lánya: A poklot hagytam ott

2014. február 26. 10:03

Alina Castro álruhában szökött meg Kubából, ahova azóta sem térhet vissza. Mint mondja, sajnálja honfitársait, mert a nyugat csak kiállítási tárgyakként tekint rájuk.

2014. február 26. 10:03

Alinát anyja és nevelőapja nevelte, csak tízévesen tudta meg, hogy Fidel Castro az igazi apja. Húsz éve sikerült megszöknie Kubából, ezután az Egyesült Államokban telepedett le. Itt beszélgetett vele az On the Spot stábja.

Kuba olyan a külvilág számára, mint egy politikatörténeti múzeum. Sajnálom a kubai honfitársaimat, mert mi nem kiállítási tárgyak vagyunk, hanem emberi lények” – fogalmazott Alina Castro. A folyamatos félelemről azt mondta: „ha ellentmondasz bárminek Kubában, akkor rögtön leprásként kezelnek. Engem nem zártak börtönbe, mint mindenki mást, de ettől még nem múlik el a félelem.”

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. február 26. 15:46
Majom műsor. Kiknek készítik angol címmel?
Ultima Ratio
2014. február 26. 13:09
Majd a mandis kommentelők mindjárt megmondják, hogy hülye ez a nő, hiszen Kubában arany élet van, ahogy Észak Koreában is.
kamasuka
2014. február 26. 11:40
Ezek szerint a következő puccs Kubában lesz?
távozz a magyar közéletből
2014. február 26. 10:58
ha ellentmondasz a zsidóknak, rögtön náciként kezelnek hülye pina, jól tartott az usa az usa a világban összerabolt pénzből és ostoba módon most még ugatsz is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!