Így hiúsítanak meg az oroszok egy ukrán támadást (Videó)

2023. április 26. 21:27

Szélsebesen terjednek a közösségi médiában a felvételek.

2023. április 26. 21:27
null

Komoly harcok folynak a napokban a kelet-ukrajnai Kreminnánál, a friss felvételek szerint orosz légideszantos csapatok sikeresen megakadályoztak egy ukrán támadást. A jelentések szerint az ukránok a Szvatovo-Liszicsanszk vonalon próbáltak áttörni, ám az orosz légideszantos egység meghiúsította a próbálkozást.

A harcokban négy páncélos csapatszállító és két harckocsi vett részt az ukrán oldalról, a megmaradt csapatok visszavonultak, bár a videókon csak egy páncélos elleni támadás látható, a kiszivárgott információk szerint két ilyen jármű semmisült meg. 

Az ukránok célja, hogy a Szvativót Szeverodonyeckkel összekötő főút felett átvegyék az ellenőrzést az orosz erőktől. 

Nyitókép: Twitter

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2023. április 28. 11:25
Hát itt nem valami pontos támadást láthatunk! Kicsit gáz...
Kotucso
2023. április 27. 11:02
Az oroszok most kezdik elővenni a komolyabb fegyvereket, és bevetni a komolyabb egységeket. Eddig megsemisítették a régi szarokat, kinyíratták a komoly bűnözőket, és harcolt a félkatonai, gerilla Wagner banda.
stug
2023. április 27. 07:33
A kosztromaiaknak jár a sikerélmény, Hosztomelnél csúnyán megdádázták őket.
Kivűlálló
2023. április 27. 07:13
Csak had próbálkozzanak a hohol köcsögök! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!