Brit kiképzőtiszt az ukrán katonákról: „Sok taknyos kölyök, mennek a darálóba”

2022. szeptember 06. 13:14

Jászberényi Sándor ukrajnai riportjából kiderült az is, hogy néhány ukrán Instagramra rakott fel képeket egy bázisról, ami után az oroszok szétbombázták azt.

2022. szeptember 06. 13:14
null

Visszatért Ukrajnába Jászberényi Sándor magyar haditudósító, ahonnan egy riportban számolt be. A tudósító megemlítette, hogy beszélgetett egy brit önkéntes csapattal is, akik ukrán katonák kiképzésével foglalkoznak. A beszélgetés leiratát változtatások nélkül közöljük:

„– Mivel foglalkoztok?

– Az ukrán katonák kiképzésével.

– Hol?

– Erre nem akarok válaszolni.

– Mire képzitek ki őket?

– Erre sem akarok válaszolni.

– Akarsz valamire válaszolni?

– Nézd, nem ellened, vagy ilyesmi.

– Oké.

– Sok kölyök. Sok taknyos kölyök. Alig van rájuk egy hónap, aztán mennek a darálóba. Ezt megírhatod. Meg, hogy addig nem hiszik el, hogy nem jó az Instagramra meg a TikTokra posztolgatni, amíg le nem rakétázzák őket.

– Mint az önkéntesek bázisával történt.

– Igen. A ruszkiknak elég volt az Instagram.”

Nyitókép: MTI 

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2022. szeptember 06. 20:43
Szépen halad a megszerzett termőföld kiürítése. FuckEU & Fuckraina yeah!
Nasi12
2022. szeptember 06. 20:04
Tájékozatlanok voltak. 56-ot az oroszok inditották, hogy legyen ürügy itt maradniuk. Csak nagyobbat durrant mint tervezték. Az angolok besegítettek szuezzel, odavonva a világ figyelmét.
Göby
2022. szeptember 06. 18:55
Az első normális Brit ...
Paskai
2022. szeptember 06. 16:26
Ha kell most írok 10 ilyen szart: találkoztam egy orosz kiképzőtiszttel: -igaz, hogy téged nem fog a golyó? -igaz! -Ezt hogy csinálod? -Erre nem válaszolhatok. -Van olyan, amire válaszolhatsz? -Nem tetszik az anyád és a lánytestvéred. Te viszont szimpi vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!