Elhunyt Claessens Peter agrárvállalkozó

2022. július 11. 18:54

2022. július 11. 18:54
null

„Helyreigazítás

A mandiner.hu internetes hirportalon 2022. julius 11. napjan 18.54. 6rakor ,,Elhunyt Claessens Peter agr6rv6/lalkoz6" cimmel kozzetett cikkben val6tlanul hireszteltill<, hogy Claessens Peter el/en ad6csalris miatt a NAV vizsg6/atot folytatott, gyanusitottkent megtortent a meghallgatasa is, de vadat nem emeltek ellene. A val6sag ezzel szemben oz, hogy a NAV semmilyen biintet6eljarast nem folytatott Claessens Peter iizletember el/en. A valot/an tenyet, hireszte/eseert a Claessens Csaladt6/ es oz Erintettektol ezuton is elnezest keriink.”

47 éves korában öngyilkos lett Claessens Peter Somogy megyei agrárvállalkozó – értesült az mfor.hu.

Halálhírét több hozzá közelálló személy is megerősítette a lapnak. Claessens Peter az otthonában végzett magával.

A portál információi szerint, a belga származású magyar vállalkozónak családi és üzleti nehézségei voltak. Adócsalás miatt a NAV is vizsgálatot folytatott ellene, gyanúsítottként megtörtént a meghallgatása is, de vádat nem emeltek ellene – tették hozzá.

Az agráriumban tevékenykedő vállalkozó és testvérei a 32,4 milliárdos vagyonukkal

az 55. leggazdagabbnak számítottak Magyarországon 

A 100 Leggazdagabb magyar listája szerint. 

Júniusban Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével ismerték el munkásságát

Claessens Peter, idén júniusban a Külgazdasági és Külügyminisztériumban vette át a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést, amivel az agrárgazdaság területén végzett több évtizedes munkáját ismerték el – idézte fel az mfor.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Frissítés

A NAV sajtómegkeresésre válaszolva kedden közölte, semmilyen büntetőeljárást nem folytatott Claessens Peter ellen.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugo Gueremi
2022. július 12. 19:54
Hitelre van szüksége az adósságok rendezéséhez, a számlák kifizetéséhez vagy egy szép vállalkozás elindításához? magánszemélyek közötti pénzkölcsönre volt szüksége, hogy végre megbirkózzon a pénzügyi nehézségeivel kilábal a bankok által okozott zsákutcából, a hitelkérelmeinek elutasítása miatt. Az alábbi területeken tudunk segíteni: Pénzügyi Lakáshitel Beruházási hitel Konszolidációs adósság Felvehető hitel határa Második jelzálog Hitelkiváltás Személyi kölcsön Email: [email protected] WhatsApp +49 174 6264893
amca
2022. július 12. 17:57
Csak szólnék a korhadó ,libsiknek,állibsiknek akik egész életükben nem dolgoztak ,nem értenek semmihez,hogy a munka veszélyes. Időnként bizony a kiadás meghaladja a bevételt . Nagyon nagyon. Jókai Mór: Szegény gazdagok !!!
Salamander
2022. július 12. 17:14
Ukrajna bedőlésével az agráriumban tevékenykedő vörösbárókat is jobban megnézik a hatóságok. Nekik ha nincs 200%-os nettó jövedelem, akkor ordítanak, aztán kezdődik harcias pofázás - lásd Bige Lászlót vagy az olasz húskirály esetét. Mind adót csalnak, szélhámoskodnak, aztán ha "valaki" észre veszi ordítva felháborodnak. De végül megérkezik a vég...
Csakislovacska
2022. július 12. 15:06
Na szóval.Az elhunyt belga volt. Tegyük helyre a fogalmakat,amiket annak érdekében kuszáltak így össze,hogy a hazaárulás zavartalanul folyhasson! Claessens belga volt és az is maradt. Jó tíz évvel az unióhoz való elcsalt(27%) br nem lépésünk előtt érkezett biztonságos országból mint gazdasági migráns.Azért az évi néhánytíz ill.- százmilliárdért mindjárt magyar lett! Nem érezzúk mekkora gáz hogy ilyen címmel idetolják a pofánkba hogy a leggazdagabb magyarok belgák?! Ez a szimla nyíltszíni hazaárulás beismerése! Megkaparinthatták bitoroljatták az ország és a magyar emberek földjét,11000 hektárt! Elélhették előlünk a jövedelmet amit a Magyar Föld helyben biztosítana,törvény szerint nekünk! Majd hálából még magyar állampolgárt meg szupergazdagot csinálunk belőlük meg még állami kitüntetés nem?! Na álljon meg a fáklyás gyászmenet mszp-s,fideszes hazaárulók! Magyarország a magyaroké és verjen meg mindenkit a magyarok Istene aki ebbe belerondít! Kufárok és élősködők pusztuljatok Magyarhonból! Mindent vissza a kisemmizett magyar embereknek,akik nem belgák,hanem tősgyökeres helyben lakók,becsületes,sorsukat méltón viselő őslakosok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!