Deutsch Tamás horogkeresztes képpel válaszolt Mesterházy Attilának

2021. augusztus 01. 17:51

A Fidesz EP képviselője szerint „a németek mindig is értettek ahhoz, hogyan kell az aktuális kordivatnak megfelelő píszí szimbólumokat megjeleníteni.”

2021. augusztus 01. 17:51
null

Deutsch Tamás hivatalos Facebook-oldalán reagált Mesterházy Attila szombati bejegyzésére, amelyben Sebastian Vettel szivárványszínű cipőjéről posztolt egy képet a következő kísérőszöveggel: "Vettel cipőjén jelezte, mi a véleménye Orbánról”.

A Fidesz európai parlamenti képviselője Mesterházynak címzett válaszában egy horogkeresztet is ábrázoló képet posztolt a Harmadik Birodalomról, amelyhez a következőket írta: „A németek mindig is értettek ahhoz, hogyan kell az aktuális kordivatnak megfelelő píszí szimbólumokat megjeleníteni a sportban. »Finoman, kulturáltan, európai módra. Aki tudja, érti.« Ennyi.”

Fotó: Deutsch Tamás hivatalos Facebook-oldala

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2021. augusztus 03. 17:51
Hülye Mesterházy! Rossz stratégia a nagy tech.cégek által generált "emberjogiasított" politikába belefordulni. Az LMBTQ+ jog NEM létezik, NEM minősülnek emberi emberi jognak. Sehol nem szerepelnek az emberi jogok katalógusában. Mesterkélten és közvetett módon került az emberi jogok közé: mivel az emberi jogok olyan, minden embert megillető jogok, amelyek - főszabály szerint - egymást nem kioltják, hanem erősítik. Az élethez való jog a gyermeki jogok, a család intézménye nem romolható le az emberi méltósághoz mesterségesen kapcsolt buzi büszkeség jogával. Az LMBTQ "jog" valójában a társadalom önreprodukciós képességét gyengítő, élettel ellentétes szabályok egyik eleme.
wrfri
2021. augusztus 03. 12:30
Jaj de okos ez a Deutsch, hogy a melegeket kiírtó diktaturahoz hasonlítja a jogaikért kiálló verseny pilótát.
MayorAnna
2021. augusztus 02. 23:25
T
formaegy
2021. augusztus 02. 13:05
Az egész ballibes csürhe gyereknyomorító náci férgek gyülekezete. Mesterházy lapátolja a cefreszagú alkoholista Gyurcsány szarcsomoját, hogy a parazita élete biztosítva legyen. Kötelezővé kellene tenni, hogy minden ballibes nyakába ott lógjon a sarló-kalapács-horogkereszt mert ilyen aljas, mocskos magyarellenes, hazaáruló, rühes gyereknyomorító náci banda nincs még egy a földön!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!