Járja be Vajdahunyad várát otthonról!

2020. május 16. 15:07

Mostantól a kanapéból ülve is megtekinthetjük a Corvin-kastélyt.

2020. május 16. 15:07

Köszönhetően számítógépes fejlesztőknek, immáron bármikor bárhonnan megtekinthetjük Vajdahunyad várát, avagy a Corvin-kastély Múzeumot. A rendszerben ki lehet választani a baloldal alján elhelyezkedő ikonok segítségével, hogy egy előre beállított sétát szeretnénk tenni a történelmi örökség 3D-s, digitális verziójában, vagy inkább mi választanánk szintet és szabad túrára indulnánk helyette.

A linket a 3D-s kastélyhoz itt érik el.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2020. május 18. 10:33
Jó hogy megvan virtuálisan, mert valóságban biztosan nem nézem meg. Egyszerűen taszítanak az utódállamok lakosai, bűzlik róluk a magyarellenesség. Szlovákiában elcsevegtem kedvesen pár emberrel angolul, aztán meg kellett volna nézni az ábrázattyukat, mikor megkérdezték, hogy honnan jöttem. Faszom teszi ki magát ilyen kellemetlenségeknek. Bunkó állatok. Max. Székelyföldre megyek. A lényeg, hogy ne találkozzak szőröstalpúval. Tudom, hogy ez menekülés, de legalább kellemes.
yanoo
2020. május 16. 21:47
Régi mániám, Tankkal végigmenni Románián....
János bácsi
2020. május 16. 21:05
Mit nem adnának a vidékiek, ha náluk is lenne Vajdahunyad vára, de nekik csak az a simlis felcsúti kisvasút jutott .
Berendel
2020. május 16. 19:39
Bejártam virtuálisan. Sok tájékoztató és magyarázó táblát függesztettek ki a várban, de csak 1 táblán találtam 1 darab magyar szót a bejárat után rögtön jobbra, "Börtön". Vajon miért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!