Tehetségfejlesztő programot hirdet a MOL tizenhárom országban

2016. március 10. 08:28

Frissdiplomásoknak kínál álláslehetőséget a MOL-csoport tienhárom országban elindított tehetségfejlesztő programja, a Growww. A program keretében több mint 170 állást hirdet meg a cégcsoport mérnök, közgazdász, IT, természet- és társadalomtudományi területeken. A nyertesek részt vesznek a vállalat mentorálási programjában és nemzetközi munkakörnyezetben bizonyíthatnak.

2016. március 10. 08:28

Több mint 170 álláslehetőséget kínál frissdiplomásoknak mérnök, közgazdász, IT, természet- és társadalomtudományi területeken a MOL-csoport tehetségfejlesztő programja, amelyre április közepéig lehet jelentkezni - közölte a magyar olajipari vállalat az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Growww pályakezdő program 13 országban hirdet állásajánlatokat, Magyarországon több mint 70 pozíciót, a felvett pályázókkal egy évre szóló munkaszerződést kötnek. A nyertesek részt vesznek a vállalat mentorálási programjában és nemzetközi munkakörnyezetben bizonyíthatnak. Tavaly a jelentkezők 35 százaléka nő volt, ami magasabb az ipari átlagnál. Az eddigi tapasztalatok szerint a program befejezése után a legtöbb résztvevő a MOL-csoportnál folytatja karrierjét szakértői vagy specialista pozícióban, a program 2007-es indulása óta 1770 pályakezdőt vett fel a cég.

A vállalat az egyetemistáknak is elindította tehetségfejlesztő programját, a Freshhh-t, amelyre a háromfős csapatok március 29-ig regisztrálhatnak. Az olaj- és gázipart szimuláló játékra jelentkezőknek első körben egy új olajvállalatot kell felépíteniük, kutatási és befektetési döntéseket kell hozniuk, feladatuk a legnyereségesebb termékkínálat kialakítása is. A legjobb három csapat együttesen több mint 7,5 millió forintot nyer, az első öt csapat pedig esélyt kap arra, hogy csatlakozzon a MOL-csoport Growww programjához. 2007 és 2015 között 760 országból, mintegy 250 felsőoktatási intézményből több mint 20 ezer diák jelentkezett, csak tavaly rekordszámú, 2210 csapat nevezett - olvasható a MOL hivatalos honlapján. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. április 09. 20:28
"a MOL-csoport tienhárom országban elindított tehetségfejlesztő programja, a Growww. A program keretében több mint 170 állást hirdet meg" magyar állami cég nem talál 170 magyar tehetséget?
mawseed
2016. április 09. 20:28
Végre. Otthon már nincs mire költeni!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik