Megérkezett a „szakértő”!

2024. május 05. 15:57

Nem az öngyilkosságot színlelő Magyar Péternek kell távoznia, hanem a mentőszolgálat vezetőinek. Bravó!

2024. május 05. 15:57
Hungary Marks 176th Anniversary of 1848/49 Revolution
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: Janos Kummer / Getty Images

„S persze még soha, semmikor, semmilyen adat nem került ki a mentőszolgálattól, most, ez az egy, ami, hát hogy is mondjam, maga a tőrőlmetszett közérdek, de éppen ezért kell egy »szakértő« aki elmondja a tutit. Jegyezzük meg azt is, csak a rendszerváltás óta vajon hány ilyen-olyan jegyzőkönyv, feljegyzés, titkosított anyag, »érzékeny« anyag került nyilvánosságra – megszámlálhatatlan. De hogy melyikből lesz balhé, na, azt majd a »szakértő« eldönti.

S végül ki ne felejtsük a pszichopata gazembert, mert ő is megszólalt a »szakértő« után, és a másik független média, a 24.hu szerint »az esettel kapcsolatban Magyar azt mondta a Telexnek, hogy feljelentést tesz a jelentést bemutató médium ellen. Megjegyezte: az esetlap nem lehet igazi.«

Na végre, lehullt a lepel!

Hát természetesen nem csupán a feleségét bántalmazó rohadékról készült rendőri jelentés hamisítvány, de az öngyilkosságot színlelő rohadékhoz kivonuló mentősök jegyzőkönyve is hamisítvány. S ezt honnan lehet tudni? Hát onnan, hogy a feleségét bántalmazó és öngyilkosságot színlelő rohadék mondja.

Legyen világos: a teljes hazai államigazgatás jegyzőkönyveket és jelentéseket hamisít csak azért, hogy a rohadékot besározza, hogy »legyilkolják a karakterét«.

Nincs kizárva, hogy a CIA is vele foglalkozik. (Ja… az tényleg nincs kizárva…)”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­I­g­­a­z­­­i n­i­m­­­f­­­o­m­á­n­­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Dixtroy
2024. május 06. 13:25
Mapettó ártatlan, ez az évezred válása!
alphaville
2024. május 06. 13:10
Tóni írta azt is. :)
sabotage-2
2024. május 06. 11:24
Te szarosszájú fekély bayer!!! Amikor ez a szarjancsi bántalmazta a feleségét, ugyanolyan pedofideszes szar volt mint te, csak mostanra már judás is lett!!! Mocskos álszent szarok vagytok mind, csak a kereszténység mögé bújva loptok csaltok hazudtok, na meg vért loptok, mint a feleséged, te köpedék!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!