Kard ki kard: Bródy János a feleségét küldi Orbánék ellen

2024. május 15. 12:08

Támad az egykori SZDSZ.

2024. május 15. 12:08
BRÓDY János
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Kovács Anikó / MTI

„A Momentum, a DK, a Mindenki Magyarországa Néppárt, a Párbeszéd, valamint a Jakab Péter vezette Nép Pártján által is támogatott csapatban a kormánykritikus zenész felesége a turizmusért és a lakhatásért felelne, ha bizalmat kapna a szavazóktól. Összenő, ami összetartozik. Huth Gergely korábban a Magyar Nemzetben jegyzett egy publit Mező Gábor nemrégiben megjelent A kultúra megszállása című nagyszerű könyvéről, amelyben a következőket írta Bródyról:

«[…] Korántsem volt olyan ártatlan, ügyefogyott káder, hiszen szakszervezeti vezetőként az 1981-es tatai rocktanácson Aczél György kultuszminiszter embereitől lényegében Nagy Feró és az „elhajló” rockzenészek betiltását követelte. Ami nem meglepő, hiszen a nagy hivatásos lázadó akkoriban Koncz Zsuzsával és Zoránnal az Országos Béketanácsban és KISZ-rendezvényeken tüsténkedett.»

A rendszerváltás után aztán megtalálta ő is a megfelelő helyét, a magyarellenes liberálisok gyűjtőhelyén a szabad madarak fészkében.

Tevékenysége során Bródy minden alkalmat megragadott, hogy kritizálja és keresztbe tegyen a kormánynak, most éppen a feleségét küldi harcba Orbánék ellen. 

Vigyázzunk, mert ismét kísértet járja be Európát és hazánkat is, az SZDSZ káros, nemzetromboló ideológiájának kísértete.

Nincs új a nap alatt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Koncz Zsuzsa, mint hazafi. Ízlelgessük ezt, furcsa még annak ellenére is, hogy elébiggyesztették az európai szócskát.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-87
2024. május 28. 19:46
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­k­­e­l­d­­ ­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­i­­­ ­p­u­­n­c­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
ihavrilla
2024. május 15. 14:16
De hát sima önkormányzati képviselőként indul., de már tudja minek nevezik ki????
hernadvolgyi-2
2024. május 15. 13:23
Bródy "Trubadúr" János veszélyes felforgató, 1980-ban ily lázító dallal bomlasztotta a népi demokráciát. Eredmény ismeretes. Személyi igazolvány "Tizenhat éves még alig-alig múltam, mikor először megkaptam őt. Éreztem, ahogy megtapogattam: a fejem lágya benőtt. És akkor megtudtam az osztályfőnökömtől, hogy sohat többé el nem hagyhatom, Azóta télen-nyáron, viharban napsütésben magammal hordozom."
bagoly-25
2024. május 15. 12:27
Nem kell Bródytól és a hitvesétől tartanunk: Bródy motyogó, unalmas zenész, emellett motyogó és unalmas politikai aktivista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!