Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Gyűlnek a kétes arcok Magyar Péter körül

2024. május 16. 22:16

Van az a vicces mondás, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr.

2024. május 16. 22:16
Kaszab Zoltán
Vasárnap.hu

Nyitókép: MTI-archív/Koszticsák Szilárd

„Magyar Péter a színrelépése óta abból él, azzal szerez népszerűséget, hogy hergeli az őt körülvevő tömeget és az arra fogékony választókat. A hosszú távú politizáláshoz ugyanakkor ez kevés, mást viszont, egyelőre úgy tűnik, hogy nem tud kínálni a baloldal új Messiása. Magyar Péter nagyjából két hónappal ezelőtti színrelépése óta szinte csak beszél, méghozzá arról, hogy hogyan kellene leváltani Magyarországon egyszerre a kormányt és az ellenzéket. Arról csak néha és kevés szó esik, hogy milyen Magyarországot képzelne el, ha valamilyen balszerencse folytán ő kormányozhatna Magyarországon. Ha mégis szóba kerül ez, akkor sem futja többre tőle a már megszokott, általános és közhelyes ígéreteknél. Persze ezen már meglepődnünk sem kellene, hiszen eddig alig volt olyan baloldali Messiás, aki túl tudott lépni azon a mantrán, hogy azért szavazzanak rá, mert »ő nem Orbán.«

A politika ugyanakkor csak egy darabig szólhat a szavakról, hamar eljön az a pont, amikor cselekedni is kell. Kifejezetten így van ez egy választási kampányban, amikor is jelölteket kell állítani, pártot kell építeni. És valójában ez mutatja meg egy politikus és egy politikai erő milyenségét, nem azok a szép szavak, amelyeket egy-egy rendezvény során mond. A kutya tehát itt van elásva, és nem árt egy pillantást vetni ebből a szempontból is Magyar Péterre, a Tisza Pártra és annak jelöltjeire.

Itt van mindjárt a fővárosi listán induló Ordas Eszter, aki úgy akar képviselő lenni Budapesten, hogy nem is olyan rég, 2020-ban még meg akarta károsítani a fővárost. A Mandiner információi szerint ugyanis egy hajóüzemeltetési tenderen próbált több cég kartellezni. A terv és így Budapest megrövidítése csak azért nem sikerült, mert a BKV észrevette a simlit, a Gazdasági Versenyhivatal pedig vizsgálatot indított. Miután pedig az érintettek beismerő vallomást tettek, a GVH összesen 16 és fél millió forintos büntetést szabott ki az ügyben. Van az a vicces mondás, hogy rablóból lesz a legjobb pandúr, ugyanakkor Magyar Péter most tényleg egy olyan embert akar a Fővárosi Közgyűlésbe küldeni, aki korábban meg akarta rövidíteni azt a várost, amelyet most képviselne.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­r­­t­é­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Lajoss
2024. május 17. 20:19
Zoli,hiába erőlködtök... Elég volt Bástya elvtársból... 🤮🤮🤮🤮
Dixtroy
2024. május 17. 15:38
Kurvára unom már mapettót.
Fed74
2024. május 17. 14:17
Míg el nem felejtem!!!! Éljen Balog Zoltán, Nemzeti pedofil védelmező tárca, fideszes csuhása!!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!!! Na ezzel foglalkozz Kaszab, te faszcimbáló fideszes geci!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!