A TISZA Párt polgármesterjelöltje a Facebookon keresett „vállalkozó szellemű, jókedvű lányokat” az egyik utazásához

2024. május 07. 13:58

Magyar Péter embere ingyenes utazással próbált lányokat elcsábítani a közösségi oldalon.

2024. május 07. 13:58

Nyitókép: NurPhoto/AFP

 

„Két jó barát leugrana a Garda tóra, Budapestről, ha te vállalkozó szellemű, jókedvű lány vagy, és csatlakoznál, nem ijednénk meg” – írta a Facebook bejegyzésben Dálnoki Áron, a TISZA Párt XVII. kerületi polgármesterjelöltje – olvasható a Magyar Nemzeten

A tavaly április bejegyzésből kiderül, hogy Dálnoki úgy próbálta meg elcsábítani a lányokat az olaszországi útra, hogy mindent kifizet nekik, cserébe jó néven vett volna némi ellenszolgáltatást tőlük. 

 

A választás.hu adatai szerint Dálnoki Áront május 6-án vette nyilvántartásba a Nemzeti Választási Iroda, a TISZA Párt jelöltje a főváros XVII. kerületében indul polgármesternek. 

 

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­­­a­­­z­­i n­­i­m­­­f­o­­­m­á­­­n­i­­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 08. 10:39
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Szvv
2024. május 08. 08:26
Na, ez mar nem lehet igaz. Ugye csak vicc?!
szabadabb
2024. május 07. 23:19
még jó h lányokat... bár lehet a barátjával kettesben maradtak :D végül rom anti kázni. ha nincs ló... igaz Petike ?... kacsa-háton is kormányt váltasz :D Háp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!