Új akadályt gördítene a Momentum a Magyarországnak járó uniós pénzek elé

2024. március 30. 11:48

Még egy nemzeti hatáskört adna át Cseh Katalin Brüsszelnek.

2024. március 30. 11:48
Cseh Katalin (KHATKAAHH)

„Azonnal csatlakoznunk kell az Európai Ügyészséghez – ez kerüljön a jogállamisági feltételek közé!” 

– ezzel a követeléssel házalt Cseh Katalin, Momentum EP képviselője az ATV-ben.

A politikus elmondása szerint ezt az Európai Bizottság tudja betenni a feltételek közé, „pont ezért fordultunk levélben Donáth Anna képviselőtársammal, hogy az Európai Bizottsághoz, hogy tájékozatassuk őket a Magyarországon kialakult helyzetről”.

Szerinte Magyar Péter hangfelvételéből „teljesen egyértelműen látszik, amit már nagyon régóta mondunk, hogy az ügyészség nem független, és éppen ezért, 

ha szeretnénk, hogy az európai pénzek megfelő kontroll alatt legyenek, akkor az Európai Ügyészséghez való csatlakozás az egyetlen garancia erre”.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

 

 

Összesen 377 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­g­­ö­s­ ­­l­­­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­­á­­­r­­n­­­a­k­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
NokiNokedli
2024. április 04. 22:21
Végül is nem lehetne olyanokat küldeni az EP-be, akik például elsősorban a magyarok, másodsorban az EU érdekeit képviselik? Mert úgy látom, hogy jópáran egészen más érdekeket képviselnek. Ahogy elnézem, Cseh egy kicsit meghízott a zsíros állástól, a semmittevésben.
atti64
2024. április 04. 20:34
PATKÁNY KURVA!!!!!!!!!!!!!!!!!
zavulon
2024. április 03. 21:19
Én nem tudom milyen felvételt hallgatott Katalin, de az valami egész más lehet. Megjegyzem ha meg azt amiről beszél akkor nagyon komoly szövegértési problémái lehetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!