Névtelen adományozók, a baloldal prominensei - így nézett ki belülről Magyar Péter zászlóbontása (VIDEÓ)

2024. március 16. 11:19

Varga Judit exférje azt sem árulta el, hogy a jövőben miből tervezi pártjának költségeit rendezni.

2024. március 16. 11:19

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, március 15-én, pénteken 15 órára az Andrássy útra hívta szimpatizánsait Magyar Péter, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter exférje. 

Magyar a zászlóbontó rendezvényen bejelentette, hogy pártot alapít, az azonban nem derült ki, hogy pontosan hogyan zajlik az általa szervezett események finanszírozása – hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Az eseményt követően – melyen olyan kormánykritikus szereplők léptek a színpadra, mint Nagy Ervin színművész – a politikusjelölt egy közeli vendéglátóhelyre sietett, ahol a sajtó munkatársai feltehették neki kérdéseiket.

A Magyar Nemzetnek többek között arról beszélt, hogy 

a zászlóbontó rendezvény költsége közel 20 millió forint lehetett,

ebből „pár milliót” ő fizetett, a további finanszírozásban pedig hazai vállalkozók segítették. 

Azt azonban már nem árulta el, hogy kik ezek a vállalkozók. Ahogy arra a kérdésre sem adott egyértelmű választ, hogy a jövőben miből tervezi pártjának költségeit rendezni – írta a lap.

Az eseményről készült összeállítást alább tekintheti meg:

***

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. március 17. 12:06
nyugalom 2024. március 16. 13:57 Ezt HAZUDTAD: "Eddig azt se tudta xenki, hogy (Magyar Péter) letezik! Varga Judit futballistafelesége!" Hogy az állításod primitív HAZUGSÁG, arról bárki meggyőződhet. Elég csak beleolvasni a kormánypárti KESMA-médiumok(!) korábbi számaiban, a Magyar Péterrel készült (nem egyszer fényképes) interjúkba: Például: https://index.hu/gazdasag/2021/05/27/koronavirus-magyarorszagon-diakhitel-magyar-peter-szakkepzes-felnottkepzes-kepzesi-hitel/ https://magyarnemzet.hu/belfold/2021/11/magyar-peter-vilagszerte-egyedulallo-a-magyar-diakhitelezesi-modell https://www.origo.hu/gazdasag/2021/11/vilagszerte-egyedulallo-diakhitelezesi-modell-gazdasag-hitel https://tudastar.money.hu/hir/20210824/egyre-tobben-igenyelnek-diakhitelt/ https://hirtv.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/elkezdodtek-az-egyetemi-beiratkozasok-igenyelhetok-a-diakhitelek-2526621 Máskor NE HAZUDJ, mert úgy eltaknyolsz, mint most.
kissb56
2024. március 16. 19:19
A friss harmadik erő felmondta azokat a marhaságokat, amiket 14 éve hallunk a mosléktól.
madárinfluencer
2024. március 16. 19:14
Naivitásra, de lehet, hogy dilettantizmusra vall az, ha valaki azt hiszi, hogy a támogatók önzetlenül támogatnak egy pártnélküli kezdő politikust. Annyi lesz a változás, hogy nem Tóni fogja megmondani, hogy mit kell csinálni, hanem pl.Korányi Dávid.
files32
2024. március 16. 17:16
A csuti disznó röfögése mennyibe fájt az adófizetőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!