Fodor Gábor: Magyar Péter nem a kormányt, és nem Rogán Antalt támadta, hanem a volt feleségét (VIDEÓ)

2024. március 28. 23:18

A Frizbi-interjúval kapcsolatban azt mondta, hogy „hiteles volt, felkavaró volt”.

2024. március 28. 23:18
Fodor Gábor

Nyitókép: Youtube / Napi aktuális

A Mandiner beszámolt róla, hogy Varga Judit Hajdú Péter műsorában részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságuk alatt történt verbális és fizikai abúzusról, illetve a zsarolás, megfélemlítés és a szabadságban való korlátozás több fajtájáról is.

Az interjú szóba került a Napi aktuális csütörtöki adásában is, ahol Kukorelly Endre, valamint Fodor Gábor voltak a meghívott vendégek.

Szekunder szégyent éreztem, hogy miért kell a magánéletet ilyen szinten kiplaccolni.

Kinek jó ez, mire vezet, milyen példát mutat, és az, aki csinálja, miért csinálja?” – tette fel a kérdést Kukorelly Endre. Az író szerint „együtt kellene élni azokkal a sajátszerűségekkel, amit egy családi élet hoz magával. A problémákkal, a veszekedéssel, a vitákkal, adott esetben a haragkitörések halmazával, és ha úgy érzi az ember, hogy nem tud ezzel eggyel együtt élni, akkor van egy egyszerű megoldás”.

Ha ilyen szörnyűségek történnek vele, akkor nem 18 év múlva, hanem 18 perc múlva kell elválni”

– véli az író.

Fodor Gábor azonban máshogy látta a helyzetet. „Én mást gondolok erről, mint a Bandi, nekem hiteles volt Varga Judit teljes egészében, tehát szerintem aki átélt már ilyet, vagy látott már ilyet a családi környezetében, az pontosan tudja, hogy sajnos ezek a dolgok teljesen így szoktak megtörténni, ahogy abból a tegnap esti interjúban lehetett látni. Nekem hiteles volt, felkavaró volt” – véli Fodor.

A Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója szerint azonban erre az interjúra Varga Juditot rákényszerítette a volt férje, hiszen megtámadta őt Magyar Péter.

A volt férje elsősorban nem a kormányt, és nem Rogán Antalt támadja elsősorban, hanem a volt felesége volt a fő célpont”

– mondta Fodor Gábor.

A Napi aktuális adását itt tudja megtekinteni:

***

A Varga Judittal készült interjút itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkaca
2024. március 30. 10:13
Fodor felfogja amit mond?
Fed74
2024. március 30. 07:30
Mi a helyzet a pedofil kegyelmi botrànnyal Jucus??? Ja!!!!! Egy hiteltelen korrupt lény vagy!!! Hajrá Jucus csak a pedofidesz!!!!!
states-2
2024. március 29. 18:12
Hogyan lettem családirtó pszichopatából komcsi bérenc. MP életútja dióhéjban.
2024. március 29. 17:49 Szerkesztve
Emberek, ki gondolja, hogy MP politikaitényező lehet? Komolyan, már ez totál diliház. Képzett emberek nyilatkoznak, vélemenyezik ezt a beteg embert mint politikai tényezőt. Hol tartunk,milyen szintre süllyedt a politika?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!