Ezek teljesen megbolondultak? Tényleg neki akarnak menni az oroszoknak?

2024. február 28. 14:11

Teljesen világos, hogy a Nyugat egyetlen dologban látja a megoldást: a haditechnika vagyis a háború.

2024. február 28. 14:11
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Macron után Von der Leyen is belengette: »Fel kell készülni a háborús kockázatokra!« Ezek teljesen megbolondultak? Miközben ontják magukból az értelmetlen és haszontalan szankciós ötleteket, most a brüsszeli foteltábornokok kardcsörtetésbe kezdtek!

Tényleg neki akarnak menni az oroszoknak?

Persze ők könnyen vannak, az első csapást a közép-európai országok kapják, akik a közvetlen tűzvonalban vannak és akik semmit sem nyertek ám annál többet vesztettek és még veszíthetnek ezen a végletekig érkezett konfliktuson. Teljesen világos, hogy a Nyugat, elveszítve a gazdasági fölényét, abban az egyetlen dologban látja a megoldást, amelyben még ideig-óráig még vezet: a haditechnika vagyis a háború. Ebben viszont Európának nem szabad részt vennie, mert

– nincs rá felkészülve

– elpusztulhat

Júniusban ezért kell változás!”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gordon.
2024. március 01. 09:56
Má´ bocs, de a a háborút nem az oroszok űzik más ország területén? Így minősül át kötter úr ragyogó okfejtése szerint a jogos védekezés háborús uszítássá, sőt bűntetté a magasztos világbéke ellen. Ehhez a teljesítményhez csak gratulálni lehet!
files32
2024. február 29. 14:51
#neféjjé má bazmeg
lesmiserables
2024. február 29. 13:33
Nevetséges. Mindenki ebbe az EP választásba bízik. Semmi nem fog történni....
tintapaca
2024. február 29. 11:09
Az USA és európai csicskásai - a jelenlegi kurzus - mindenáron meg akarja szerezni Szibéria nyersanyagkincseit, termőfödljét és vizeit. Ráadásul a tundra száz év alatt nyolcvan kilométert húzódik vissza, óriási életteret nyitva ezáltal. Az uniós és az amerikai választásokig ki akarnak valamit robbantani! Ne hagyjuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!