„Happy holidays!” – Pressman elment Egerbe kürtőskalácsozni (VIDEÓ)

2023. december 23. 13:01

De megkóstolta a sült gesztenyét is.

2023. december 23. 13:01
null

Több mint egyperces videót tett közzé a budapesti amerikai nagykövetség arról, ahogy David Pressman nagykövet meglátogatja az egri karácsonyi vásárt.

Azt nem tudni, hogy ez a recski látogatás idején történt-e, vagy Pressmanéknek annyira megtetszett Heves megye, hogy visszamentek oda.

Ezt is ajánljuk a témában

A videóban látszik, ahogy David Pressman kipróbálja a hagyományos ételeket, illetve megpróbálkozik azok magyar nevének kiejtésével is.

A videó végén önkritikus megjegyzést is tesz ezek sikerességéről, majd „stílszerűen” „Happy holidays-t” (Boldog ünnepeket) kíván.

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. december 24. 18:35
"Happy holidays!"??!! It's Chrismas time!!!, Holiday-es haza. Te azt nem mondhatod ugye?! Vigyáz bele ne ülj egy karácsony fába, olyan mint a kaktusz... Istentelen fajzat... Meg játszodja, hogy vallásos...Annyira vallásos mint soros-patás...
konfucius
2023. december 24. 09:47
Karácsony napján boldog Karácsonyt kívánunk. Ha te zsidó vagy, hanuka napján kívánja boldog hanukát. Miért olyan nehéz megérteni, hogy engem katkót nem sért meg, hogy más vallásúaknak más ünnepeik vannak? Én sem sértek meg senkit azzal, hogy boldog karácsonyt kívánok. Akinek nem inge, ne vegye magára. Aki nem karácsonyt ünnepel, annak nem szól a "boldog karácsonyt" köszöntés. Takarodj kifelé innen ezzel a woke faszsággal. Itt mindenki minden vallás nevében nyugodtan mondhat jókívánságokat egymásnak. Nem fogod tudni, ne is akard ide behozni, hogy nekem, keresztény embernek (hiszen karácsony napján jöttél ezzel) semleges jókívánságot mondasz. Ma (holnap) Karácsony van, úgyhogy boldog karácsonyt kívánok mindenkinek. Akinek nem inge, nem veszi magára. Te viszont takarodj hazafelé, mert ebben az országban nincsen helyed.
Vata Aripeit
2023. december 23. 23:00
Mindig egyedül van, a fasztársa sincs vele. Szóval a valszeg nem lehet boldog. De egyen azt ami jó neki.
auditorium
2023. december 23. 21:39
Legalább valami tetszik neki Magyarországon, bár kürtöskalácsot Budapesten is vehet minden karácsonyi vásáron.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!