Magyar csapat edzője lett Bernd Storck

2023. november 30. 18:25

A nyárig írt alá új csapatával.

2023. november 30. 18:25
null

A romániai bajnokságban játszó Sepsi OSK hivatalos Facebook-oldalán jelentette be csütörtök délután, hogy leszerződtette Bernd Storckot, aki a nyár végéig tartó kontraktust írt alá. A székelyföldi gárda szerdán rúgta ki Liviu Ciobotariu volt edzőt és stábját, akiket a nyáron szerződtetek, ám 26 meccsen csak kilenc győzelemre és nyolc döntetlenre futotta, míg kilencszer kaptak ki. 

A tájékoztatás szerint amennyiben a felek úgy gondolják, van opció az esetleges szerződéshosszabbításra. Bernd Storck 2015 és 2017 között volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya. 

Nyitókép: DAVID CATRY / BELGA MAG / Belga via AFP

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2023. november 30. 19:43
Tommaso nevű DK-s agyhalottnak: Azért, mert Sepsiszentgyörgy magyar. Jelzem, hogy a magyar bajnokságot vidéki csapatként először a Nagyváradi AC nyerte meg (ugyanabban a szezonban a Kolozsvár lett a harmadik)... aztán a NAC a következő évben már sajnos a román bajnokságot nyerte meg... de attól ugye még magyar csapat volt.
galancza-2
2023. november 30. 18:55
Éljen Bernd Storck! Ő igaz magyar ember! tomasso és elvtársai pedig magyargyűlölő , idegenszívű komcsináci patkányok. De azért meg vannak sértődve,mert nem tartjuk őket magyarnak......mert nem is azok.
Haragosi
2023. november 30. 18:49
Storcknak köszönhetjük 16-ban Ronaldo toporzékolását, ezért mindig örömmel fogok rágondolni
sozlib_abschaum
2023. november 30. 18:47
Paradicsom, hogy az anyádba szorult volna inkább egy féreg az apád fasza helyett. Te SS Kazár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!