Benyújtotta Kocsis Máté a szuverenitásvédelmi törvénytervezetet!

2023. november 21. 21:46

Kedden este került fel a tervezet a parlament honlapjára.

2023. november 21. 21:46
null

Kocsis Máté a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a parlament elé került a szuverenitásvédelmi törvény. A politikus közösségi oldalán azt írta: „Mindenki előtt ismert, hogy 2022-ben kívülről akarták befolyásolni a parlamenti választásokat Magyarországon. A baloldali politikusok a törvényeket kijátszva külföldi szervezetektől pénzt fogadtak el, és abból akartak hatalomra kerülni. Ezzel kockára tették hazánk szuverenitását, de ennek a jelenlegi szabályok miatt nem lehetett komolyabb következménye”. 

Azért, hogy ez ne fordulhasson elő mégegyszer, szuverenitásvédelmi törvényt alkottunk. Az új törvény becsukja a kiskaput a választási trükközés előtt, és következménye lesz annak, ha valaki külföldi pénzt használ fel a kampányban, akár három évig terjedő szabadságvesztést is kaphat”

– fogalmazott.

A Fidesz frakcióvezetője bejelentette: létrejön egy független állami szerv, a Szuverenitásvédelmi Hivatal, amely vizsgálja majd a külföldről jövő befolyásolási kísérleteket, s azokat a nyilvánosság elé tárja.

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 22. 21:40
Az új törvény - amit az Európai Biróság elkaszál - előirja, a dollár ezentúl csak ömlesztve jöhet, kötegelve - nem. Legalábbis Kocsid Máté szerint.
masikhozzaszolo
2023. november 22. 11:35
A szakmai berkekben úgy mondják: Az alvilágban a kasszafúró olyan státuszban van nagyjából, mint a felvilágban az alkotmánybíró.
alexandrosz-2
2023. november 22. 10:06
Semmit nem védtetek meg soha. Nem azt kell figyelni, mit hazudoztok, hanemazt, amit csináltok. Megszavaztátok: - ursulát, borellt, meg a többi komisszárpatkányt, navracsicskástól, - a 7 éves költségvetést, a covid hitelt, az ukránok pénzelését tízmillirdokkal, - 11 szankcióscsomagot és pártucat szankcióhosszabbítást, - a CEU-t judapestre, a soros ügynökök szabad tombolását, pénzelését a CIA által, - a finn nato csatlakozást. Semmit nem ér a szavatok, megzsarolt gyáva, vétótlan, szar csicskák vagytok.
mreinstand-2
2023. november 21. 23:58
Ki más is nyújthatná be az újfasiszta törvénycsomagot, mint egy volt MIÉP-es?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!