Iskolából lopta a tableteket, szétosztotta a rokonai között egy zalai fiatal

2023. szeptember 01. 13:51

Kétmillió forint értékű tabletet tulajdonított el.

2023. szeptember 01. 13:51
null

Harminckét, összesen kétmillió forint értékű tabletet lopott el egy zalaegerszegi középiskolából egy tolvaj, majd a táblagépeket szétosztotta rokonai és barátai között – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

A rendőrség honlapján azt írták: 

 

a gyanúsított, aki az iskola felújítási munkálatain dolgozott, megszerezte annak a szertárnak a kulcsát, ahol a tableteket tárolták, majd több részletben, a hátizsákjába pakolva elemelte az oktatási célra használt eszközöket.

 

A 21 éves bánokszentgyörgyi férfival szemben nagyobb értékre elkövetett lopás gyanúja miatt indult eljárás.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldie-2
2023. szeptember 02. 12:20
Gondolom, nem az idei forró nyáron barnult le.
EX_Terminator
2023. szeptember 01. 19:01
Tudjuk mi a teendő az ilyennel nem igaz?
pragmatika-2
2023. szeptember 01. 16:13
"Zalai fiatal" :) Na, nekünk is megvan a terminológiánk a cigókra. Mondjuk elegánsabb mintha indomagyart mondanánk. pl. "Borsodi "fiatal" család erőszakosan kifosztott egy boltot." :)))
pragmatika-2
2023. szeptember 01. 16:08
@Upuaut "A bíróság előtt fel tudja hozni mentségül, hogy csupán a rokonai digitális lemaradását akarta csökkenteni." És a hátrányos helyzetű társain akart így segíteni. Dick mán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!