Egy porzsák miatt rúgta le a lépcsőn anyósát egy tatabányai férfi

2022. június 07. 16:36

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség minősített emberölés miatt vádat emelt a férfival szemben.

2022. június 07. 16:36
null

A tatabányai T. N. 2021 nyarán egy vita után lökte le, majd verte agyon anyósát közös otthonukban. A főügyészség a férfival szemben védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Törvényszékre. A vádiratban indítványt tett arra, hogy a törvényszék  férfival szemben fegyházbüntetést szabjon ki azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható, továbbá tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától.

A Kemma szerint a férfi és anyósa jó ideje rossz viszonyban voltak egymással, a végzetes napon, 2021. június 25-én a délutáni órákban egy porzsákon vesztek össze. A vitának az idős asszony vetett véget, elindult az emeletről lefelé a lépcsőn. A férfi utánament, majd véletlenül meglökte anyósát a lépcsőn, aki ettől a lépcsőről a földre zuhant. A nő az esés miatti sérülések hatására magatehetetlenül feküdt az előszoba padlóján.

Ettől a férfi rendkívüli haragra gerjedt, és a nőt több alkalommal megrúgta, majd rátérdelt a hátára, felső testét hátrafeszítette, fejét több alkalommal a járólapba ütötte. A nő a bántalmazás következtében helyszínen életét vesztette. T.N. az anyósa halálát balesetnek próbálta beállítani. A rendőröket ő maga hívta ki halott anyósához, és azt állította: az asszony leesett a lépcsőn, ám a haláleset körülményei gyanúsak voltak szakértőknek, és bebizonyosodott: a nő bűncselekmény áldozata lett. 

Nyitókép: Boris Roessler / DPA / AFP. Illusztráció.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nabakker
2022. június 08. 15:05
Ez az... minek ide migráns mikor évszázadok óta itt vannak. Mondjuk a porzsáké én is bepipulnék :D
Lajoss
2022. június 07. 22:04
..csak a vak komondor miatt lehetett..:)
Matocska
2022. június 07. 18:11
Dik!
Burg_kastL71-C
2022. június 07. 16:54
Ez most itt mi ? Ezért nem nézem a TV2- híradót sem. Ha belekukkantottam, szinte csak ez ment..., az ember alatti történések. Akik ezt teszik, azok itt nem olvasnak, inkább keskeny pengéjű csontozókést köszörülnek, nagy lelki nyugalommal, esetleg. Értem én, hogy nagyot kell meríteni, de nekem nem hiányzik innen a maunikashow.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!