Márki-Zay: Ne engedjünk egy második Trianont!

2022. március 30. 13:41

„A dolgozó magyarok majdnem harmada inkább elhagyná Magyarországot, ha Orbán hatalmon marad” – jelentette ki a hódmezővásárhelyi polgármester.

2022. március 30. 13:41
null

Márki-Zay Péter kijelentette a Facebook-oldalán: „A dolgozó magyarok majdnem harmada inkább elhagyná Magyarországot, ha Orbán hatalmon marad. Ne engedjünk egy második Trianont!”

A baloldal miniszterelnök-jelöltje korábban is megírta már, hogy „ha Orbán marad, a fiatalok mennek”. Ezt először sikerült hibásan kiírni, „ha Orbán megy, a fiatalok mennek”, de később javította a bejegyzést. A poszt folytatásában egyébként ekkor is Trianonhoz hasonlította a Magyarországról történő elvándorlást.

Nyitókép: YouTube

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. március 31. 09:24
Ha ez az alak alávetné magát egy teljeskörű orvosi vizsgálatnak, az elmegyógyintézetek felvirágoznának, annyi lenne vele a munka. Hogy ez az alak orvosilag is egy komplett idióta, az biztos.
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. március 30. 23:51
Éppen MZP és elvtársainak háborús politikája vezetne a 3. Trianonhoz. Mert a másodikat a 2. Világháború után kaptuk jutalmul azért, mart akkor is hallgattunk a hülyékre, s beugrottunk más háborújába.
pandalala
2022. március 30. 22:23
:-DDDDD
Kucsifritin
2022. március 30. 19:44
És még azt mondják, hogy nem beszél idegen nyelvet a magyar, mikor ennyien elboldogulnának külföldön. Vagy jó lesz az úgy, haver segít bankban, boltban, albérletnél, meg mindenhol, én meg már úgyis tanulok 2 napja németet, hétfőn tudok kezdeni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!