A DK üzent az Index vezetésének: Ne higgyék, hogy ezt szabadon meg fogják úszni!

2020. június 22. 15:29

A legnagyobb ellenzéki párt kiállt a legnagyobb ellenzéki online lap mellett.

2020. június 22. 15:29

Mint ismert, az Index.hu főszerkesztője vasárnap írt közleményében jelentette be: veszélyben érzi a lap függetlenségét. A szolgálati közleményhez a legnagyobb online médium munkatársai is csatlakoztak.

Dull Szabolcs szerint az Index vezetésével olyan átalakítási tervet közöltek, amely értelmében a szerkesztőség bizonyos részeit külsős cégekbe szerveznék ki. Ez alapjaiban változtatná meg a lapot a főszerkesztő szerint. Az ügyben megszólalt a legnagyobb ellenzéki párt is. Barkóczi Balázs, a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfői videójában párhuzamot vont a Népszabadság négy évvel ezelőtti megszűnésével. „Üzenni szeretnénk az Index mögött álló üzletembereknek, tanácsadóknak és háttérembereknek, többek között Vaszily Miklósnak és Gerényi Gábornak. Ne higgyék, hogy ezt szabadon meg fogják úszni! Ne higgyék, hogy amikor ez a bűnszervezet elbukik, akkor ők nem fognak a vádlottak padján ülni” – mondta Barkóczi.

 

Összesen 410 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bukik a Zorbán
2020. július 23. 17:39
Szvsz Barkócinak és elvtársainak is a vádlottak padján lenne a helye...
confitür
2020. július 03. 09:19
Nem tudom Barkóczy hol él de azt tudom,hogy az Index úgy független,ahogy az ember független a levegőtől,amit belélegez. Szegény DK aggódik a szócsövéért. Egyébként a Népszabadság azért szűnt meg,mert senki sem olvasta. Nagy a valószínűsége annak,hogy az Index mögött álló tulajdonosok azt látják : kevés a valóságtartalom a portál írásaiban.
syphax
2020. június 24. 11:47
ÉS MÉG MIT TECCIK PAHHANCSÓÓNI BAHHKÓCZY UHHAM?
fogas paduc
2020. június 23. 15:48
Most akkor a tőkének már nem szabad szabadon áramolnia? Vásárolja fel a dk - Nincs megtiltva neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!