Pride: ilyen volt a hangulat

2016. július 03. 09:53

Itt egy videó arról, hogyan indult a melegfelvonulás szombaton. A Pride résztvevői az elfogadásért, az egyenlő jogokért és a megkülönböztetés ellen vonultak a Kossuth térre.

2016. július 03. 09:53

 

Összesen 210 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2016. július 04. 13:05
A FIDESZ/DSZ aberrált része is kint buzult: https://kuruc.info/r/7/160896/ ---- A többi meg az ellenzék tagjait kukkolta.
Bokros Birka
2016. július 04. 11:25
Meleg hangulat volt, olyan popószexes. :D
Ellensúly
2016. július 04. 10:58
Vajon milyen hátrányt szenvednek a homoszexuálisok és bármilyen más szexuális kisebbség tagjai? Az ő menetükön mégis kvázi kötelező részt venni, aki nem, az kirekesztő, fasiszta, de minimum bugris ókonzervatív. Van ugyanakkor olyan kisebbség, amely ténylegesen meg van fosztva jogaitól, például nem használhatja az anyanyelvét a szülőföldjén. Ugyanez a kisebbség ténylegesen megaláztatásnak van kitéve, amikor a felmenőit meggyilkoló népirtó nemzeti kultuszával, illetve nemzetiszocialista szellemiségű dekrétumok megerősítésével, valamint a mindennapi történelemhamisítással, szélsőséges soviniszta propagandával kénytelen szembenézni. S ugyanez a kisebbség ténylegesen megfélemlítve érezheti magát, hiszen az államigazgatás, az igazságszolgáltatás egy-egy ügyben gyakran etnikai alapon dönt. Ja, hogy ez a kisebbség a határon túli magyarság? Akkor kit érdekel?!
pollip
2016. július 04. 07:28
Ballib politikai, kormányellenes felvonulás is lett ebből a valamiből. Elég megnézni a képeket, elolvasni a résztvevő politikusok neveit. http://pestisracok.hu/isten-csak-mese-iden-keresztenygyalazasrol-orbanek-kigunyolasarol-szolt-pride/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!