Hír TV: Várady Zsolt drogügybe keveredett

2014. november 27. 19:33

Nem cáfolta a Hír TV értesülését Várady Zsolt iWiW-alapító, az őszi tüntetések egyik vezéralakja, miszerint korábban kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult ellene. Várady január 2-ára az Operaház elé szervez tüntetést.

2014. november 27. 19:33

A Hír TV úgy tudja, kábítószerrel való visszaélés miatt büntetőeljárás indult korábban Várady Zsolt ellen. „Ööö... egyszer volt ilyen, igen” — mondta a Hír TV-nek telefonon Várady Zsolt, az őszi kormányellenes tüntetések egyik vezéralakja, aki iWiW-alapítóként egy új közösségi platform létrehozását nevezte ki egyik céljául, amely akár a kormányellenes aktivitások egyik kiindulópontja is lehet, ha jól működik. 

Várady Zsolt 2015. január 2-án az Operaház előtt tartja következő demonstrációját. 2012-ben ezen a napon ünnepelte a kétharmad az új alaptörvény hatálybalépését.

Összesen 442 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sapuh
2014. november 28. 21:32
Ez valami döbbenet, hogy a HírTv és a Magyar Nemzet úgy kutathat a rendőrségi és ügyészségi adatbázisokban, mintha otthon lenne. Természetesen csak ellenzékiekkel kapcsolatban. Normális helyen ilyenkor lemond a belügyminiszter. De itt nem, sőt, láss csodát, találtak egy balesetet is, igaz, azt Gulyásnál: http://index.hu/belfold/2014/11/28/egy_masik_tuntetesszervezore_is_raszallt_a_hir_tv/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index Holnap az adóbevallásuk kerül ki a netre?
Ouroboros
2014. november 28. 18:42
Várady for president! Nagyott nőtt a szememben. Remélem, ő lesz a Magyar Köztársaság következő miniszterelnöke, lehetőleg már 2018 előtt. A Hír TV meg utolsó gecinyaló, gennyben hentergő kommunista spiclik gyülekezete, az ÁVH jogutódja, pfejjj.
OberEnnsinnen
2014. november 28. 14:33
0,19 gramm növényi ágvégződés: Mi igaz abból a legendából, hogy eredetileg azt akartad feltérképezni az oldallal, hogy ki feküdt le kivel? Várady Zsolt: Ez a lehetőség csak ötlet szintjén merült fel: vicces lett volna olyan hálózatot alkotni, amelyről le lehetett volna olvasni, hogy kinek kivel volt már szexuális kapcsolata. Ezt egyébként teljesen anonimizálva lehetett volna megvalósítani, azaz a felhasználók neve nem látszott volna a térképen, valamilyen egyedi azonosító lett volna látható helyettük.
chinasky
2014. november 28. 12:35
ma sem sikerült kicsusszannia a mandinak viki seggéből. néha mintha kibukkanna az eleje, de utána vissza a jó melegbe
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!