Kommentben válaszolt a Deutsche Telekom

2014. június 06. 20:03

A magyar kommentelők elárasztották a Magyar Telekom többségi tulajdonosának, a Deutsche Telekomnak a Facebook oldalát, és az Origo főszerkesztőjének menesztése miatt tiltakoznak. A cég kommentben válaszolt. Szerintük abszurd az Origo-s vád.

2014. június 06. 20:03

A Deutsche Telekom Facebook oldalát a napokban elárasztották a gyalázkodó és dühös posztok az Origo főszerkesztőjének, Sáling Gergőnek a menesztése miatt. Az Origo Zrt-nek a Magyar Telekom a tulajdonosa, a Magyar Telekomnak pedig a többségi tulajdonosa a Deutsche Telekom AG, aki 59,2 százalékkal bír a cégben. Sajtóinformációk szerint a Fidesz politikai nyomására távolították el Sálingot, és a kormány az állami megrendelésekkel és a mobilfrekvencia pályázattal tartotta nyomás alatt a Magyar Telekomot.

A Magyar Telekom már cáfolta ezeket az állításokat, most a Deutsche Telekom kényszerült ugyanerre a Facebook oldalán. A cég teljesen abszurdnak és alaptalannak nevezte, hogy titkos alkuba bocsátkoztak volna a magyar kormánnyal az Origoval kapcsolatban a mobilfrekvenciákért cserébe. Indoklásukban leírták, hogy mindhárom mobilszolgáltató ugyanolyan feltételekkel versenyzett a frekvenciáért, és a pályázatukban az európai ár felett fizettek. A cég azt is hozzátette: a szerkesztői függetlenség és a szólásszabadság nem lehet vita tárgya, és tőzsdei cégként fontos számukra az átlátható működés.

A kommentelőket ez nem igazán nyugtatta meg, volt aki egyszerűen mesének nevezte a cég kommentjét. Az eredeti komment itt olvasható.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosettastone
2015. szeptember 13. 12:04
"aki ismeri" Például én. Egész véletlenül jól ismerem, de egész másképp, mint a fenti jellemzés. Viszont az ismeröseimet nem szokásom az interneten kielemezni, ezért csak ennyi.
MOPO3OB
2014. június 11. 10:48
És hogyan szidta ez a balliberó banda szegény Csurkát a "háttérhatalomról" szóló írásai miatt. Erre most ők állnak elő saját konteós elméleteikkel méghozzá csapatosan.
Fahrenheit 451
2014. június 10. 13:50
"a pályázatukban az európai ár felett fizettek" az biztos, hogy "az európai ár felett". bónuszként még az origó főszerkesztőjének fejével. divat ez az orbán fidesznél, mióta Közgép megrendelésekért a baltás gyilkost is áruba bocsájtották. egyébként semmiféle konkrét cáfolatát nem adják annak, hogy nem ezért menesztették Sálingot. egyáltalán.. még soha, senki nem árulta el, hogyha nem a kormány kényére-kedvére, akkor konkrétan miért bocsájtották el?
august
2014. június 08. 22:34
Úgy is mondhatjuk, hogy aki a zenészt fizeti, az rendeli a nótát. ------ :)) A kedves balliberáliséknál ez természetellenes gyakorlat. Ami vonatkozik az állami pénzektől elkezdve a magánbefektetők pénzéig mindenre. A kedves balliberális politikus, művész, újságíró számára ez a rabszolgaság. Náluk az a természetes, hogy amint MEGKAPJA valakitől a pénzét, azt csinál amit akar, amihez kedve van, minden kötöttség nélkül, másra való tekintet és gátlások nélkül önjáró lesz, akár egy elszabadult hajóágyu. Politikusokat azért írtam hozzá, mert választások után, mire beülnének a padsorokba, már olyan formációk jönnek létre, hogy elképesztő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!