A Századvég is szívesen osztotta volna a norvég pénzeket

2014. április 11. 14:04

A Századvég is pályázott arra, hogy koordinálja a norvég alap pénzeinek szétosztását, de kiesett, mert nem találták elég függetlennek – tudta meg az Index.

2014. április 11. 14:04

Lázár János korábban levelet írt a norvég külügyminiszternek, amelyben azt kifogásolta, hogy a norvég alap pénzeit szétosztó Ökotárs Alapítvány az LMP-hez köthető. A párt és az alapítvány is cáfolta, hogy pénzügyi kapcsolatban állnának.

Az Index most megtudta, hogy a norvég pénzek szétosztására a Századvég Alapítvány is pályázott, azonban nem találtatott elég függetlennek, így már az első körben kiesett. Ezt a portál a norvég alapot jól ismerő informátoraira hivatkozva írja.

A Századvég a kormány egyik fontos háttérintézménye, az alapító Giró-Szász András utóbb kormányszóvivő lett, valamint a Századvég Habony Árpáddal, Orbán tanácsadójával is szoros kapcsolatot ápol – írja az Index. A cikk rámutat, hogy az NFÜ megszüntetésével maga Lázár lett ez EU-s támogatások felelőse, a civil szervezeteknek járó pénzeket pedig a CÖF elnöke által vezetett Nemzeti Együttműködési Alap osztja szét.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. április 12. 12:23
És én is, meg a feleségem is szívesen osztogattunk volna varég pénzeket, bizony!
basatu
2014. április 12. 11:20
Figyusz lézer elvtárs,amit te művelsz olyan mint a farkas sex,azaz üvöltesz a lyuk előtt! Szóval a hülyeséged határtalan!
tróger gida
2014. április 11. 19:57
Olvasom ezt az egész sztorit és azon tűnődöm, hogy hogy a mocskos gátlástalan búvalbaszott ribankós jóéletbe ilyen moslék buta állat ez a narancsos csőcselék horda. Nem értem... volt itt minden 4év alatt, de ez már azért erős...
files32
2014. április 11. 16:08
Fideszeseket pénz közelébe engedni? Itt a jó példa.: Valóban folytatja a Fidesz: ciprusi offshore céggel ügyeskedik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára is További részletek: http://kuruc.info/r/53/126424/#ixzz2yaR8ovJW
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!