Betörtek az MSZP gyöngyösi irodájába

2013. augusztus 25. 17:01

Betörtek az Magyar Szocialista Párt gyöngyösi irodájába és a szomszédságában lévő céghez is – tájékoztatta a szocialista párt Heves megyei sajtóreferense vasárnap az MTI-t.

2013. augusztus 25. 17:01

Magyar Gina közlése szerint a betörésről vasárnap délelőtt szereztek tudomást. A párt irodájába és a ház alsó szintjén található klubhelyiségbe is betörtek. Az eddigi információik szerint élelmiszereket, adományozásra váró játékokat, üdítőket vittek el a tettesek, akik a behatolás során mintegy kétszázezer forintos kárt okoztak. Az elkövetők a szerszámaikat a helyszínen hagyták – tette hozzá.

Magyar Gina tájékoztatása szerint az MSZP megyei irodavezetője, Orosz Bálint János az ügyben ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Vámos Boglárka hétfőre ígért tájékoztatást.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enmar
2013. augusztus 26. 07:50
Na, lassan kezdődnek az önbetörések, önrobbantások, önmolotov dobálások a cociknál. Aztán kartázás, sírás-rívás enszbevonulás és már nyerik is a 2014et...
picur3ka
2013. augusztus 26. 00:32
Ilyen ez a multi-kulti elvtarsak, tessek szokni, remelem, mindnyajukat kiirtjak a diszkriminaltak.
Berecskereki
2013. augusztus 25. 20:33
"Betörtek az MSZP gyöngyösi irodájába" Libákat kerestek?
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 25. 20:19
Igaz, hogy Magyar Gina a szerszámok láttán ráismert a tettesekre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!