Kijutott Gázából az On the Spot stábja

2012. november 17. 12:11

Cseke Eszter és S. Takács András kijutott a háborús gázai övezetből, még mielőtt végleg lezárták volna a határokat. Tolmácsuk, és lánya, akinek egy repesz vitte le az ujjait, szintén biztonságban, már egy izraeli kórházban van.

2012. november 17. 12:11

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. november 18. 16:03
Milyen témát? Hidd el,a palesztinoknál nem unja jobban senki! Szerencsétlen,földönfutóvá tett nép!
Akvínói akvavit
2012. november 18. 16:03
Ez teljesen természetes, hogy az Index és az Origo a háborús bűnösökkel van -, ha azok cionisták. Remélem, az ő újságíróik egyszer will get into harm's way.
Claypool
2012. november 18. 16:03
Az Origo és az Index már leközölte azokat a propaganda célzattal készített fotósorozatokat,amikben fotogénebbnél fotogénebb Izraeli fruskák pózolnak szexi egyenruciban,állítólag már a frontvonalon... Izrael nem bízza a véletlenre, nagy dobásra készül,és ennek a kommunikációját készíti elő a világsajtóban! Azzal azonban nem számol,hogy egy Iráni - Egyiptomi ékben nehéz lesz megismételni a hatnapos csoda - gólemháborút! Irán felgyorsította az urándúsítást, a hét közepén 2500 újabb centrifugát állítottak be a termelésbe. Még a végén a kibaszott Majáknak lesz igazuk!
Claypool
2012. november 18. 16:02
Egy kocka sörbe fogadom, hogy a ballib televíziók műsoraiban az elkövetkezendő hetekben fel fognak szaporodni a holokauszttal foglalkozó filmek. Az elkövetkezendő két hétben lesz Schindler,Zongorista, Pizsamás fiú, Felolvasó, Na és persze hogy a gaz palesztinokról sem feledkezzünk meg,biztos lesz München is ! Figyeljétek csak meg! Polírozzák majd a zsidókat,ahogy csak tudják!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!