Keleten vadászik új felhasználókra a LinkedIn

2012. október 16. 16:35

Dubaiban nyit irodát a szakmai kapcsolatok létesítésére és ápolására szakosodott LinkedIn közösségi oldal, hogy növelje reklámbevételeit és felhasználószámát.

2012. október 16. 16:35

Dubaiban nyit irodát a szakmai kapcsolatok létesítésére és ápolására szakosodott LinkedIn közösségi oldal, hogy növelje reklámbevételeit és felhasználószámát – írta a mediainfo.hu az Arabian Business cikke alapján. A portál emlékeztetett: a LinkedIn jelenleg 175 millió felhasználóval rendelkezik. Ebből 5 millió a MENA, vagyis a közel-keleti és észak-afrikai régió lakosa, további egymillió fő pedig az Egyesült Arab Emírségekből regisztrált. Farhan Syed, a társaság globális értékesítési stratégiáért felelős igazgatója szerint ezzel a lépéssel 50 millió fővel ugorhat meg az oldal felhasználóinak száma.

A Facebook a régióban 45 millió felhasználóval bír; a cég néhány hónapja nyitotta első irodáját a keleti területen.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!